Javasolt módosítások a Xiaomi M365 szériás és Segway-Ninebot G30 szériás elektromos rollerekhez

Segway-ninebot MAX G30 tuning Monorim Magyarország

Van néhány módosítás a Xiaomi M365 szérián, amiket érdemes elvégezni, hogy egy stabilabb, kényelmesebb és biztonságosabb eszközt kapjunk.

A következőkben ezekből mutatunk meg párat.​

Monorim kormányszitálás gátló

Többé nem kell félned, hogy kiugrik a kezedből a rollered!

A szitálás gátló csillapítja a kormány gyors mozgásait, így megvéd pl. az olyan esetekben, ha gödörbe hajtottál és kifordulna a kezedből a kormány. Használata stabil kormányzást biztosít.

A korányszitálás gátlót Xiaomi szériához és Segway-Ninebot MAX szériához is meg tudod rendelni webshopunkból (csak kattints a linkekre).

Monorim Lábtámasz

A hátsó lábtámasz lehetővé teszi, hogy kényelmesen betámaszthasd a lábadat rollerezés közben. Ez a lábtartó meghosszabbítja a fellépő részét a rollerednek és extra kényelmet biztosít.

A Monorim MFP lábtámasz Xiaomi M365, 1S, Essential, Pro, Pro 2 elektromos rollerekkel kompatibilis.

Alkalmas eredeti sárvédőkhöz vagy a Monorim hátsó lengéscsillapítóhoz. A Monorim MR1 hátsó lengéscsillapítóval kompatibilis, de nem szükséges hozzá.

A lábtámaszt Xiaomi szériához és Segway-Ninebot MAX szériához is meg tudod rendelni webshopunkból (csak kattints a linkekre).

Nagyobb átmérőjű roller kerekek

A gyári kerékátmérő 8,5″, ami nem sok, mondhatni éppen elegendő csak ahhoz, hogy megfelelő biztonsággal haladhassunk az utakon. 
Sokan a kis kerék kilyukadását tömör gumi felszerelésével próbálják megoldani, de az a komfortot és az roller alkatrészeinek élettartamát is csökkentik.

A roller kerékátmérőjének növelésével nő a stabilitás, rugózás és a biztonság is, ezért javasolt a 10″-os kerekre váltás. 

Gyári fékek minőségire való cseréje

Az egyik legfontosabb dolog a biztonság szempontjából, hogy meg tudjunk állni szükség esetén. A roller gyárilag közepes minőségű fékrendszerrel érkezik. 

Természetesen az egyik legfontosabb kiegészítő az új, minőségi fék.
Az új fékkel rövidebbé válik a fékút, így biztonságosabbá válik összességében a közlekedés.

Monorim X-Lock kormányzár

Az X-Lock kormányzár körülöleli az egész záró mechanikát, amellyel megakadályozza, hogy a kormányon lévő terhelést teljes egészében a zárszerkezet kapja. Ezzel védi az anyagot a fáradás ellen, illetve megvéd a kormánycső törésétől is. 

A kormányzárat Xiaomi szériához és Segway-Ninebot MAX szériához is meg tudod rendelni webshopunkból (csak kattints a linkekre).

Monorim hátsó lengéscsillapítók használata

Képzeld el a Xiaomi rollered Monorim első-hátsó lengéscsillapítóval! A liga legnépszerűbb, belépő kategóriás elektromos rolleréből egy, a legtöbb terepen kiválóan használható, összteleszkópos, stabil gép válhat! A Monorim MR1 hátsó lengéscsillapítóval kompatibilis a 10″ gumiabroncs, az X-tech fék, és egyedi, vezeték-nélküli lámpa is tartozik hozzá!

A hátsó lengéscsillapítóval egy nagyon kényelmes és megbízható géped válik a gyári Xiaomi vagy Segway rolleredből. Számos elégedett vásárlónk bizonyítja, hogy megéri a befektetés, ha kényelmes rollert szeretnél építeni! 

Monorim első lengéscsillapítók használata

Az első lengéscsillapító egy szükséges kellék a kényelmes rollerezéshez, ezt mindenki tudja. A Monorim első lengéscsillapítók használatával szintet léphetsz a komfort létrán, és nem utolsó sorban elősegíted vele a rollered hosszú élettartamát! 

Roller kormányrúd magasítása

A gyári kormány magasság a legtöbb ember számára megfelelő, azonban ahogy láthatjuk, egyre több gyártó teszi minél magasabbra a kormányt, mégpedig a stabilitási és a biztonsági okokból.
A sima M365 kormány magassága 114 cm, a Pro kormány magassága 116 cm. 

A magasságát egy egyszerű kis toldattal lehet növelni 5 centiméterrel, amivel kényelmesebbé válik az utazás.

képek forrása: reddit és Facebook

A lista szerencsére folyamatosan bővül.

További cikkeink