Rólunk

Mi vagyunk az elektromos rollerezés "LEGÓJA"

Minden alkatrész egy helyen, amire szükséged lehet

Abban segítünk, hogy a lehető legjobb alkatrészekkel a leghosszabb ideig tudjon szolgálni a megvásárolt rollered.

Biztonsági kiegészítőinkkel kiküszöbölünk számos veszélyes problémát, ráadásul kategóriákkal kényelmesebb is lesz az elektromos rollered a Monorim termékeitől.

Egy olyan ökoszisztémát hoztunk létre, ahol az egyes termékeink között nagyfokú átjárhatóság jellemző és azt a célt szolgálják, hogy a kényelmedet és a biztonságodat a legmagasabb szinten garantálják.

 
elotte-monorim-2 utana-monorim-2
mobil-elotte-monorim mobil-utana-monorim

RólAD

Próbáltuk:
Monorim nélkül bizony kényelmetlen utazni

Monorim elektromos roller

Biztosan sokat olvastál utána, esetleg kérdezgetted fórumokon, hogy milyen rollert érdemes vásárolni. A legtöbben talán a Xiaomi és a Segway rollereit ajánlották neked, nem véletlen. (Innen is köszönjük nekik a jó ajánlást!) 

Azt gondolhattad, hogy ezzel letudtad a feladatot és innentől már csak használni kell, de pár km megtétele után a veseköved is könyörgött, hogy „Csinálj valamit!”, mert kirázza a sok bukkanó a helyéről. 

Ekkor talán bosszankodva azt hitted, hogy mellényúltál, és más rollert kell vásárolnod. 

De szó sincs erről, hiszen kis kutatás, kérdezősködés vagy ajánlás után szerencsére ránk találtál.

 

Jó helyen vagy!
Mi segítünk, hogy kényelmesebben utazzhass! 

Válogass a termékeink között, építsd fel a saját géped és hagyd hátra az idegeskedést! Ezentúl kényelmesen, biztonságban tudsz majd rollerezni!

Rólunk

Monorim Magyarország

A kezdetektől foglalkozunk elektromos rollerekkel és kiegészítőkkel. Mondhatni, hogy elektron függők vagyunk. 😊

Alapvetően nagy rollereken kezdtünk, így ismerjük a 70 km/h-ra is képes gépeket, viszont úgy láttuk, hogy talán ez nem az átlag felhasználók igénye, így a normál napi felhasználásra képes gépekre fókuszáltunk, hogy ezzel a lehető legtöbb rolleres társunknak tudjuk segíteni.  

Hamarosan jönni fog az elektromos rollerek szabályozása is, ami miatt a Xiaomi és Segway rollerek optimális sávba esnek, hiszen 25 km/h-s sebességükkel, illetve a 250W-350W teljesítményükkel vélhetőleg minden további nélkül használhatók lesznek a későbbiekben is.

A két legfenntarthatóbb roller márka a piacon a tapasztalataink alapján a

„Xiaomi és a Segway-Ninebot”. Ezeket a rollereket a piacon a Suzuki Swiftekhez tudnánk hasonlítani: könnyű alkatrészt találni hozzá, olcsó a beszerzésük és a fenntartásuk sem bonyolult.

Ezen két főbb márkára fókuszálva találhatod meg nálunk a hozzájuk tartozó termékeket.

Jelenleg sajnos olyan világot élünk, ahol számít az is, hogy milyen áron közlekedünk. Ma már nem csak a kibocsátásra kell gondolni, hanem az üzemanyag költségekre is.

Egy elektromos roller feltöltése kb. ~20 Ft-ba kerülhet, amivel kb. 15-25 km utat lehet megtenni. Ennél kevés költséghatékonyabb megoldást ismerünk. Te?

A Monorim kiegészítőivel pár tankolás árából felkészítheted a rollered a hosszútávú használatra, így nem fog váratlanul érni, ha alternatív megoldásokat kell majd alkalmazni a közlekedésre.

Amikor megismertük az elektromos rollereket sokan mondták, hogy a Xiaomival számos nyűg van, ezért elkerültük a szériát. Azt is beláttuk, hogy így is egyike a legkeresettebb elektromos rollereknek az ár/érték aránya miatt, ezért nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Egy barátunk bemutatta ekkor a Monorim termékeket, ami lehetővé tette, hogy kiküszöböljük a roller hiányosságait és így nyugodt szívvel ajánljuk ezek után a Xiaomi rollereket.

Ha gondolkozol Xiaomi vagy Segway roller vásárlásán vagy netán már beszereztél egyet és szeretnéd ezt egy hosszútávú megoldásként használni az utazásaidhoz, akkor válaszd bátran a MonorimHU elektromos roller kiegészítőit és alkatrészeit.

Használd Te is a Monorim kiegészítőket és rollerezz biztonságban!

Széleskörűen kompatibilis eszközök

Termékek beszerelése
(szerviz)

Gyors és kedvező szállítás

Segítőkész ügyfélszolgálat