Egyedi Xiaomi és Segway elektromos roller kiegészítők

A legfontosabb biztonsági kiegészítők, melyek használatával nyugodt szívvel suhanhatsz az elektronokkal.

Alkatrészek

A legtöbb olyan alkatrész megtalálható nálunk, amelyre szükséged lehet,
sőt azon is túl.

Csomagok

A csomagokat egyedileg állítottuk össze egy-egy témakör lefedésére.
Melyik a legjobb közülük?
Mi mindegyiket szívesen használjuk!

Gyakran előforduló hibák

Xiaomi M365 Kormány törés

Xiaomi kormányrúd fáradásos törése

Sajnos többször is előfordult, hogy a kormányrúd lötyögni kezdett, alkatrészei recsegtek-ropogtak, ezt követően később pedig menet közben fáradásos törést szenvedett. Gyártói visszahívás is történt ezzel kapcsolatban, ám szerencsére létezik rá biztonságot nyújtó megoldás.

rázkódásból eredő problémák

Rázkódásból eredő problémák

Sokan azt gondolják, hogy a rugózás kizárólag a komfortot szolgálja,
pedig egyszerre biztosítja a rollerünk védelmét is. Az akkumulátorról sokszor leváltak a pontforrasztások a rázkódás következtében, forrfüleket és forrpontokat újra kell ilyen esetben forrasztani.

kilyukadt kerék

Kilyukadt
kerekek

A rugózást kizárólag a belsővel rendelkező gumiabroncsokkal oldották meg gyárilag. Sajnos rengetegszer ereszt le, nem a legstrapabíróbb gumival kerül szállításra, illetve a gyári alacsony nyomásérték a minimális rugózás mellett a belső kilyukadásához is hozzásegít.  

Tudtad?

Mint a legtöbb eszközt, az elektromos rollereket is eltérő megoldásokkal és minőséggel gyártják. Sajnos sokan azt gondolják a vásárlásuk után, hogy megoldották a hosszútávú közlekedési gondjaikat, de igazából a vásárlás után indul csak a vásárolt eszköz fenntartása, ami a legfontosabb feladat.
Vásárlásod után is bátran kereshetsz minket a kérdéseiddel!
Használd bátran a lenti e-mail címet, és szívesen segítünk, ha elakadtál valamiben.

Termékeink, melyekkel szintet léphetsz

Monorim X-Lock
kormányzár

A Monorim kormányzár haszálatával nincs többé recsegő-lötyögő kormány, kizárólag stabil és biztonságos irányítás. Az X-Lock stabilizálja az egész kormány rendszeredet.

Monorim első lengéscsillapító

A Monorim lengéscsillapítók használatával kényelmessé és biztonságossá teheted utazásod. A rugózás végre nem hiány, hanem élvezet lehet számodra.

Monorim hátsó lengéscsillapító

A Monorim hátsó lengéscsillapítók elhozzák „nagy rolleres” kényelmet, így olyan minőségben rollerezhetsz, mint a nagyobb rollereken.  

X-Tech HB-100 Fékrendszer

Az X-Tech HB100 fékekkel és az azt kiegészítő, akár 140 mm átmérőjű féktárcsával kiemelkedő fékhatást érhetsz el. 

Rólunk

Magyarország

A kezdetektől foglalkozunk elektromos rollerekkel és kiegészítőkkel. Mondhatni, hogy elektron függők vagyunk. A legfontosabb célunk az, hogy megtaláljuk azokat a típusokat, amelyekhez a legkevesebb üzemeltetési feladat társul.
Amikor megismertük az elektromos rollereket sokan mondták, és sokszor láttuk is, hogy a Xiaomival számos nyűg van, ezért elkerültük a szériát.

Azt is beláttuk, hogy így is egyike a legkeresettebb elektromos rollereknek az ár/érték aránya miatt, ezért nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Egy barátunk bemutatta ekkor a Monorim termékeket, ami lehetővé tette, hogy nyugodt szívvel ajánljuk ezek után a Xiaomi rollereket.

Használd Te is a Monorim kiegészítőket és rollerezz biztonságban!

LEGGYAKRABBAN VÁSÁROLT TERMÉKEINK

Xiaomi M365 szériához
*egyes akciók módosíthatják az árat

MONORIM KÉPCSARNOK

A Monorim Magyarország legmenőbb gépei

KERÜLJ FEL A KÉPCSARNOKBA GÉPEDDEL! KÜLDD EL A JÁRGÁNYODRÓL KÉSZÜLT KÉPEkeT AZ INFO@MONORIM.HU CÍMRE ÉS A LEGJOBB GÉPEKET MEGOSZTJUK A NAGYKÖZÖNSÉGGEL! 😉